“Un organism sănătos este camera de oaspeti a sufletului, un organism bolnav o închisoare.”Francis Bacon

Despre

Magazin

Considerăm că a avea grijă de noi reprezintă cea mai importantă “regulă” prin care ne putem respecta pe noi insine. Acest aspect este conditionat foarte mult de alegerea unei alimentatii bazată pe principii simple, fără ingrediente nocive si nesănătoase. Această alegere influentează nu doar sănătatea fizică, ci si cea psihică, simtindu-ne astfel “mai bine” cu noi insine.

Punem accentul pe produse de o calitate superioară care îti vor oferi satisfactia maximă după consumarea acestora. Cercetăm, analizăm si căutam fiecare produs pe care îl comercializăm si producem. În serviciul pe care îl oferim clientilor nostri suntem mereu pregătiti pentru a ajuta, a ghida sau a răspunde cererilor cu zâmbetul pe buze.

De ce

Karmel?
Suntem mereu dispusi să te ajutăm cu recomandări si sfaturi în legătură cu toate produsele oferite de noi, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi atât telefonic cât si pe email.
Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, nu mai târziu de 24 de ore sau 48-72 de ore pentru solicitările primite în weekend.
Suntem disponibili de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00 la următoarele numere de telefon:
Tel/fax: 0265.324.178
Mobil: 0756.088.492 sau 0744.660.789