“Un organism sanatos este camera de oaspeti a sufletului, un organism bolnav o inchisoare.”Francis Bacon

Despre

Magazin

Consideram ca a avea grija de noi reprezinta cea mai importanta “regula” prin care ne putem respecta pe noi insine. Acest aspect este conditionat foarte mult de alegerea unei alimentatii bazata pe principii simple, fara ingrediente nocive si nesanatoase. Această alegere influenteaza nu doar sanatatea fizica, ci si cea psihica, simtindu-ne astfel “mai bine” cu noi insine.

Punem accentul pe produse de o calitate superioara care iti vor oferi satisfactia maxima dupa consomarea acestora. Cercetam, analizam si cautam fiecare produs pe care il comercializam si producem. In serviciul pe care il oferim clientilor nostri suntem mereu pregatiti pentru a ajuta, a ghida sau a raspunde cererilor cu zambetul pe buze.

De ce

Karmel?
Suntem mereu dispusi sa te ajutam cu recomandari si sfaturi in legatura cu toate produsele oferite de noi, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi atat telefonic cat si pe email.
Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil, nu mai tarziu de 24 de ore sau 48-72 de ore pentru solicitarile primite in weekend.
Suntem disponibili de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00 la urmatoarele numere de telefon:
Tel/fax: 0265.324.178
Mobil: 0756.088.492 sau 0744.660.789